Opis forum
Chciałbym serdecznie pogratulować wspaniałej czwórce, która zdołała zaliczyć dzisiaj egzamin ustny ( wcześniej znany jako mission impossible ). Jestem pod wielkim wrażeniem i wiem, że gdyby nie moje wspaniale wygłaszane wykłady osoby te nie zdały by. Co do osób, z ktorymi będę musiał się jeszcze borykać to dam Wam rade. Pierdolcie dowody im twierdzenia ! Przeróbcie tylko definicje i tyle
Pozdrawiam
Dziekuje za zaliczenie
A czemu nie:)) przeciez to jest zajebiste... Jesli wtedy dal pan zaliczenia tej czworce,to napewno z nami nie bedzie chcial pan sie meczyc.... tak naprawde,to po co sie uczyc:) niech pan da odrazu wszystkim zaliczenie i juz... (JA chce 5... albo moze byc nawet 4,5)
Stary wyjadacz
Z całym szacunkiem do Pana, Panie dr. hab. WJelonie uwazam, iz zawzdy moja ocena nie była adekwatna do poziomu geniuszu i samokrytyki jaki zaprezentowałem. Zdaje sobie sprawe iż ocena 6.0 nie była by dla mnie ocena w pełni okreslajaca geniusz moich mozliwosci. Ale jednakże powinien sie Pan nad ta ocena zastanowic dłuzej a nie poprzestac na marnym, zaprawde MARNYM wpisem gdzie widnieje ocena 5,5
Ostatnio edytowany przez Inko-RobotazaWinko (2008-02-09 19:54:08)
W sumie to latwe bylo...mnie sie spytal co to jest cialo, o odwzorowanie liniowe, i wektory niezalezne liniowo oraz o grupe..a jak napisalem F(a,b)=F(a)+F(b) to sie spytal "CO TO JEST?!" a jak wyjasnilem ze to po prostu F(a+b) i ze tak napisalem bo szybciej chcialem zrobic reszte..Stworca wszelkiego matematycznego swiata popatrzyl na mnie krzywo i dal do zrozumienia ze "pojebany jestem" bo taki blad zrobilem i z 3ka w indexie wyszedlem wlekac za soba nogi:(
Ostatnio edytowany przez AdamKa (2008-02-10 09:40:17)