Opis forum
Stary wyjadacz
Siema
Stary wyjadacz
Alkohol niszczy człowieka ale przyznaje ze jak wstałem scałkowałem funkcje kwadratowa od x1 do x2 i dopiero potem poszedłem po wode. a Co u mojego drogiego(5,50) klegi??
No wczoraj jak wypilismy te 10 win, to sobie poszlismy z Melusiem na Rynek i wyladowalismy w Carpe Diem 2..ale nie bylo tam nic ciekawego..zadnych win do 5.39:( no to wrocilismy do domu..a tak pozatym to nic..pije juz 3 piwo sam ze swoim kolega..wymyslonym..
Stary wyjadacz
Romanem czy Zbigniewem czy Alfonsem?? choc w sumie to roman siedzi tutaj. Zawszdy ceny powyzej 6 zł wywołuja u mnie palpitacje 4 zebra po lewej stronie. A czy dałes juz minusa Yey-owi dzisiaj??
no z Alfonsem..No ni dalem jeszcze dzisiaj nikomu minusa.. Musze przyznac, ze te pociagi do taniego wina byc moze wywolywane sa tym, ze jak bylem maly to rodzice wieszali mi na szyi kielbase, zeby sie ze mna przynajmniej psy pobawily..albo tym, ze do 18 roku zycia trzymali mnie w piwnicy..sam nie wiem...a co tam u zbigniewa?
Zbigniew umiera najebal sie wczoraj oparami
jak pilismy winko ale wiesz dochodzi juz do siebie ( chyba ) i idze sie spotkac z Romanem i Alfonsem by obagadac kiedy ponownie beda wdychac oparki
Stary wyjadacz
Ubiera sie i zaraz wychodzi na Impreze u WJelona cos tam spiewa pod nosem "hey gey no..." nie wiem co to znaczy bo nie rozumiem po angielskiemu.. Ja wiedziałem ze wino jest złe odkąd w kołysce wylali na mnie denaturat
Stary wyjadacz
Niech zgadne??;>
a widzimielismy dzisiaj z Adamka denaturat w Carrefurze ;p za 4 z czyms ;] trzeba sie zastanowic nad kupnem ;]
Stary wyjadacz
Co to byl za hardcore??;>
ej no ale co mialem zrobic slyszalem glosy zebym wyrwal kran bo szpuncił gadając "jebac jelona jebać zbigniewa jebac romana jebnac alfonsa jebac fizykow" ;( ;( ;( ,usiałem wyrwać chwasta ;p